7 Mar 2016

12:37 -

Malta Dil Eğitimleri

Tüm bu okulları inceledikten sonra sırada kayıt aşamaları var.
Okullara kayıt olmak için herşeyden önce iyi bir portfolyo genel olarak istenmekte. Portfolyonun yanında son mezun olduğumuz okulun evraklarını gideceğimiz ülkenin diline çevirtmek, kaymakamlıktan apostilletmek, bu evrakların yanında vize için gerekecek tüm evrakları toparlamak ve kayıt işlemleri için bir araya getirip formları doldurmak gerekiyor. Peki bunca hazırlığın yanında yabancı dil seviyeniz ne durumda? Okullar kabul için ielts sınavi isteyecekler. Bunu vermek gerekir ki egitim için vize ve okuldan kabul alabilelim.




Bizim önerimiz eğer ingilizce eğitim veren bir bölüme kayıt oluyorsanız dil eğitiminizi en masrafsız şekilde halletmek ve bir an önce ülkeye dönmektir. Bu nedenle Malta Dil Okulları'nı tasarruf ve yakınlık açısından öneriyoruz. Kaliteleri de gayet iyi.
Bu okullar için güvenilir bir internet sitesi var.

https://www.maltayagidiyorum.com adresinden ulaşıp bilgi alabilirsiniz. Kayıt işlemlerinizi, fiyatları, konaklamaları, Malta hakkında bilgiler ve yaşam rehberini görüntüleyebilirsiniz.

Eğer eğitim dilinizi italyanca ya da Malta dışında Amerika, Ingiltere, Kanada, Avustralya, Italya'da dil eğitimi almak istiyorsanız dil okulları için www.wayout.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz. 

Alacağınız eğitimlerin süreleri eğer orta seviyede iseniz en az 6 ay olmalıdır. İyi ve akıcı bir konuşma için en doğrusu 36 haftalık eğitimlere katılmaktır.